Un piroman umblă liber pe străzile din Târgu-Jiu

Un bărbat este căutat de poliţişti după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a provocat intenţionat un incendiu la intrarea într-un bloc de garsoniere din Târgu-Jiu, judeţul Gorj. Camerele de supraveghere video au redat momentul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ânărul care avea o glugă pe cap a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce provoca un incendiu în holul de la parterul unui bloc de garsoniere de pe strada Mihai Cristian Oancea, din Târgu-Jiu.

Poliţiştii cer ajutorul oamenilor pentru prinderea piromanului din imagini.

“Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj solicită sprijinul cetăţenilor pentru a identifica o persoană bănuită de distrugere prin incendiere. În fapt, la data de 15 iulie, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute au distrus prin incendiere o uşă confecţionată din lemn, destinată accesului în holul de la parterul unui bloc de garsoniere. Focul a fost stins rapid de locatari, fără a se extinde la alte bunuri. Poliţiştii au efectuat cercetarea la locul faptei, iar în acest moment desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea autorului, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Lasă un răspuns