Un procuror a fost lovit în urma unui conflict în trafic

Poliţiştii din Dâmboviţa caută un bărbat care vineri a lovit un procuror şi i-a furat telefonul mobil, în urma unei altercaţii care a avut loc în trafic. Cei doi s-au luat la ceartă în plină stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii din oraşul Răcari au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că un bărbat a fost lovit, iar apoi i s-a furat telefonul mobil.

Surse judiciare au declarat că bărbatul agresat este un procuror care mergea spre serviciu când a avut o altercaţie în trafic. Se pare că procurorul şi un alt şofer au coborât din maşini şi s-au luat la ceartă, iar procurorul ar fi fost lovit cu pumnul în piept.

”Din primele cercetări a reieşit că, în urma unui incident în trafic, un bărbat de 42 de ani ar fi lovit partea vătămată şi ar fi produs avarii la autoturismul acesteia. De asemenea, bănuitul i-ar fi sustras telefonul mobil. În urma agresiunii, victima nu a suferit leziuni”, a informat Poliţia Dâmboviţa.

Poliţiştii din Dâmboviţa fac cercetări pentru distrugere, furt şi loviri sau alte violenţe.Presupusul agresot a fost identificat şi este căutat la această oră.