Un şofer fără permis şi băut a fost oprit cu focuri de armă de poliţiştii din Olt

Un şofer fără permis şi băut a fost oprit duminică seara cu focuri de armă de poliţiştii din Olt, la doar două zile după accidentul de la Slătioara transmis pe Facebook, în urma căruia au murit două persoane.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Olt a încercat să oprească pe raza comunei Grădinari un autoturism înmatriculat în judeţul Botoşani. Întrucât şoferul a refuzat sa oprească, poliţiştii au plecat în urmărirea lui.

Ajunşi în comuna Voiceşti, judeţul Vâlcea, unul dintre poliţişti a tras patru focuri de armă, două în plan vertical şi două în roata dreapta spate a autoturismului urmărit, reuşindu-se astfel oprirea acestuia.

„Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 37 ani din comuna Strejeşti, judeţul Olt, nu posedă permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice – 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. În urma uzului de armă nu au rezultat victime omeneşti”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Incidentul s-a produs la doar două zile de la cumplitul accident rutier petrecut la Slătioara, transmis pe Facebook, când două persoane şi-au pierdut viaţa.

Lasă un răspuns