Un tânăr a fost oprit cu focuri de armă

Poliţiştii din judeţul Arad au tras mai multe focuri de armă în plan vertical pentru a opri un şofer de 20 de ani, fără permis şi băut, care a alimentat dintr-o benzinărie şi nu a plătit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în oraşul Arad. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, oamenii legii au fost alertaţi de către angajaţii unei benzinării de pe Calea Radnei cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 20 de ani, împreună cu un altul de 28 de ani, pasager în maşină, din localitatea Galsa, au alimentat cu bezină şi au plecat fără să plătească. Apoi, cei doi tineri au demontat numerele de înmatriculare ale maşinii, pentru a nu putea fi identificate.

În urma sesizării angajaţilor benzinăriei, poliţiştii au localizat maşina în trafic, însă şoferul nu a oprit la semnalele rutiere, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului.

Şoferul a oprit maşina pe str. Cocorilor din Arad doar după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Poliţiştii arădeni au stabilit, în urma verificărilor efectuate, că şoferul maşinii, tânărul de 20 de ani, nu deţinea permis de conducere şi era băut, având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“De asemenea, s-a mai constatat că şi tânărul de 28 de ani ar fi condus autoturismul în cauză, acesta, în urma testării, cu aparatul alcooltest având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut tânărul de 20 de ani, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Lasă un răspuns