Utiştii s-au făcut de râs!

Antrenorul Ionuţ Popa nu poate găsi formula câştigătoare de patru meciuri.

Peste 1500 de împătimiţi ai fotbalului au înfruntat vântul tăios de pe „Motorul” pentru a fi alături de utişti, în ceea ce se presupunea a fi un simplu „galop de sănătate”. Numai că tehnicianul „Bătrânei Doamne”, Ionuţ Popa, nu găseşte formula câştigătoare. De 360 de minute. Iar fanii arădeni încep să-şi piardă răbdarea.

Scuza oboselii acumulate în meciul de Cupă cu Poli Iaşi, decis după prelungiri şi lovituri de departajare, nu ţine în faţa unui adversar modest, care obţinuse o singură victorie în primele opt etape ale ligii secunde. Ilfovenii puteau primi penalty în min. 15, la intervenţia imprudentă a lui El Hasni asupra lui Stoica, dar arbitrul Alina Pleşu a lăsat jocul să continue. UTA a avut o singură ocazie în prima repriză, în min. 27, când şutul lui Matei a trecut puţin peste.

La pauză, Ionuţ Popa a schimbat sistemul de joc, bulversându-i parcă şi mai mult pe jucători. Conform realităţii din teren, după două ocazii semnate V. Mihai şi Gojnea, cei din Baloteşti „lovesc” decisiv în min. 56 (şut Neagu în transversală, mingea ajunge la Gojnea, care îndeplineşte o simplă formalitate) şi în min. 62 („trasor” de la 25m a lui V. Mihai, care face inutilă intervenţia nesigurului Orlic).

Pe final, Cipri Rus şi Al. Pop şi-au trecut în cont câte două jumătăţi de ocazii, dar UTA nu a avut puterea de a înscrie nici măcar golul de onoare. Se termină 0-2, un eşec neaşteptat, dureros, care poate arunca echipa lui Popa în a doua parte a clasamentului. Acolo unde şi-a fixat, de altfel, Mister să ducă echipa, conform contractului încheiat cu clubul.

AFC UTA – CS Baloteşti 0-2

Au marcat: Gojnea min. 56 şi V. Mihai min. 62.

Formaţii – UTA: Orlic – Manea, Benga (min. 46, Cubleşan), El Hasni, Suslak – Enescu, Oprea – Costin, Matei (min. 46, D. Popa), Stahl (min. 60, Al. Pop) – C. Rus.Balotești: Fulga – C. Mihai, Flămânzeanu, Marciuc, N. Filip – V. Mihai (min. 87, R. Mihai), M. Neagu, Predescu (min. 63, Niculae), M. Ghiţă – Gojnea, Al. Stoica (min. 69, Paraschiv).

Arbitri: Alina Pleșu (Craiova) – Iulian Szekely (Cluj), Ramona Udrea (Tg Jiu). Obs. FRF: Cornel Corocan și Antonie Burtea (ambii din Reșița).

Umilită de toate comunele de lângă Bucureşti!

Startul pozitiv de sezon i-a făcut pe suporteri să viseze frumos. Numai că UTA a căzut total, după înfrângerea de acasă, cu Clinceniul. Au urmat, apoi, eşecul cu Snagovul şi cel din Cupă, cu Poli Iaşi, iar în ultimul joc, contra celor din Baloteşti, „roş-albii” s-au umplut de ruşine. Practic, ne bat toate comunele de pe lângă Bucureşti, dacă calculăm înfrângerile de până acum, cu Daco-Getica, Clinceni, Snagov şi Baloteşti.

Lasă un răspuns