Reţetă pentru Vetrilai Poondu Saddam. O varietate de usturoi cu aromă de orez şi frunze.

Frunzele au un loc unic în fiecare familie din sudul Indiei. Al meu nu e diferit. Toate zvonurile sunt produse în jurul “Vethala-Paaku; Antena. Pentru nuci betel, familia se va întâlni după masa de prânz. Frunzele vor fi distribuite cu Chun-Nam, o nucă sau un subpari, precum şi dosarul va fi menţinută. Frunzele ar merge, de asemenea, direct la gura ca o muscatura singur şi îndoiţi. Va fi mestecată şi mestecată împreună cu zvonurile. !

Această reţetă pentru frunze de orez este bine cunoscut şi destul de excepţionale în zona care este Kongunad. Orezul devine gustoase. Acesta este modul de a face Vetrilai Poondu Saddam/Betel frunze de orez cu toate. !

Orez de gatit:
Mai întâi, să discutăm despre orez. Vom folosi Samba Rice, care este seeraga. Rice poate fi, de asemenea, folosit de unul! Întreaga idee ar fi să ai sentimentul potrivit. Este foarte important ca boabele de orez să nu se întoarcă. Aşa fac eu. Se spală şi se înmoaie orez Samba pentru o jumătate de oră în apă. Goleşte apa. Se adaugă 1,5 de ceşti de apă la fiecare ceaşcă de orez utilizat. Cook într-o oala sub presiune, ndash jumătate de foc &, pentru doar două fluiere. Opriţi focul şi lăsaţi-l să stea timp de un sfert de oră. Stresul va fi evacuate numai în acest punct. După un sfert de oră, deschide oala şi pufos orez. Transferaţi imediat plăcile de orez-3. Orezul trebuie să fie complet rece.

Masala pentru orez:
Uscaţi toate elementele de Masala în căldură redusă până când acestea sunt de aur şi aromatice. Pune deoparte pentru a se răcească. După răcire, zdrobi într-o pulbere într-un container care este mixie. Retrase din circuitul agricol.

Temperatura:
Împreună cu frunza de Betel şi usturoi, folosim o altă specie numită Kalpasi. Kal indica piatra si pasi indica Green Moss. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de rock Flower. Kalpasi este doar o selecţie excepţională de muşchi care în mod normal, creşte pe roci într-un loc umed. Acestea sunt uscate şi atent colectate şi utilizate în bucătărie. Acesta transmite un miros extrem de pământesc la placa. !

Încălziţi uleiul de arahide într-o tigaie şi includeţi seminţele de muştar. Lasă seminţele să explodeze. Adauga frunze de curry, Chana D-al, arahide, cuişoare şi Kalpasi. Adauga usturoi tocat şi se prăjeşte la căldură scăzută până când usturoiul este bine prăjită şi maro.

Adăugaţi podea masala, sare şi frunze tăiate. Se amestecă pentru 2-masalados în ulei. Ei tind să nu se prăji pentru a avea un moment bun. Masaltos poate arde.

Adauga orez fiert şi scoateţi de la căldură. Se amestecă bine să se alăture.

Serveşte orezul fierbinte cu cartofi prăjiţi.

Lasă un răspuns