Viață furată! Avram Florin, tânărul pentru care s-au mobilizat orădenii, a pierdut lupta cu boala

Avram Florin, băiatul în vârstă de doar 22 de ani pentru salvarea căruia s-a mobilizat un întreg oraş, a pierdut, miercuri, lupta cu o boală necruţătoare.

Diagnosticat în cursul anului 2016 cu o formă agresivă de cancer, Florin a plecat la îngeri înainte să apuce să facă operația numită „Hemipelvectomie externă” în cadrul unei clinici din Budapesta.Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a băiatului și în scurt timp au început să curgă mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și au crezut în șansa lui: „Știi cât am sperat să postezi fotografii noi? Știi cât am sperat să văd cum le mulțumești prietenilor pentru susținere? Știi cât am așteptat să citesc că operația ta a decurs bine? N-ai de unde să știi…Dumnezeu să te ierte, Florin Avram”.

Florin a fost diagnosticat în urmă cu un an cu Sarcom Ewing la șoldul stâng – stadiul IV, caracterizat printr-o masă tumorală de dimensiuni mari și metastază la plămâni. Cu toate că boala lui avansa cu fiecare zi ce trecea, băiatul a luptat până în ultima clipă cu cancerul, în speranța că va învinge boala și va putea trăi ca un tânăr normal.

A avut o ultimă șansă

După ce medicii români au refuzat să îl opereze pe motiv că tumoarea e prea mare, Florin a plecat la Budapesta cu multe speranțe și pregătit să lupte pentru viața lui. Din nefericire, costurile prea mari și refuzul CAS-ului pentru accesarea decontării operației prin intermediul formularului E112, l-au trimis pe Florin înapoi acasă.

Întorși în țară, cazul lui Florin a mobilizat sute de oameni care au donat pentru el în cont sau în cadrul unei campanii umanitare organizată, sâmbătă, în Piața Unirii. Din păcate, ajutorul nu îi va mai fi de nici un folos, iar familia și prietenii nu mai pot face acum decât să plângă plecarea lui prematură și nedreaptă.

Se pare că bătălia cu această boală nemiloasă a fost mult prea grea pentru Florin, care a predat în cele din urmă armele şi a ales să plece la îngeri.

Echipa Bihon.ro își exprimă profundul regret pentru pierderea familiei Avram, iar sufletele noastre îndurerate se roagă și sunt alături de cel al lui Florin. Dumnezeu să-l odihnească!

Lasă un răspuns