Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: “Nu am văzut niciodată aşa ceva, e un măcel!”

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit marţii într-o şedinţă care a dus, într-un final, la excluderile lui Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu, iar un fost lider al partidului de guvernământ, Victor Ponta (46 de ani), a lansat un atac direct la adresa lui Liviu Dragnea (56 de ani).

Cu vicepremierul Paul Stănescu scăpat la limită de excludere, cu Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu “arunca’i” din partid, mesajul lui Liviu Dragnea a fost c\t se poate de clar. Din punctul de vedere al lui Victor Ponta, ce s-a întâmplat este un adevărat măcel: “Nu am văzut niciodată aşa ceva. Am intrat în partidul lui Adrian Năstase, am fost în partidul condus de Geoană, am condus şi eu. Partidul are mult păcate, dar a fost un partid puternic care a guvernat bine România. Ce se întâmplă acum la PSD seamănă cu Convenţia Democratică din anii 90. E un măcel.


Spre deosebire de foştii preşedinţi, mă includ, care aveau o anumită vizune, aveam aliaţi politici, Dragnea ori te cumpără, ori te elimină. A făcut lucrul ăsta cu mine, cu Grindeanu, mulţi alţi oameni din PSD pe care nu a putut să îi cumpere. Acum a venit rândul lui Ţuţuianu. Lecţia ar trebui să fie clară pentru cei care tac şi cred că se pot înţeleg cu Dragnea. La Dragnea, ori primeşti mită din banii partidului… eu vorbesc de faptul că nu există o solidaritate în jurul unor idei. Acolo ori faci ca Dragnea, ori eşti dat afară”,
 a spus predecesorul lui Liviu Dragnea la şefia Partidului Social Democrat, luni.

În plus, Victor Ponta confirmă că Tel Drum este “caracatiţa de sute de milioane de euro” a lui Liviu Dragnea şi speră că valiza ajunsă în mâinile jurnaliştilor de la Rise Project va face lumină: “A făcut un circuit prin care banii publici se duceau la primari, preşedinţi de CJ, s-a întâmplat sub toate guvernările. S-a făcut o caractiţă de sute de milioane. E un caz de crimă organizată şi corupţie. Sper ca în acea valiză să fie ce ne-a lipsit tuturor. Să trecem la ceva ce se poate proba”, a mai punctat Ponta.

Lasă un răspuns