“Vreau să împărtăşesc cu voi o veste mare!”. A pus capăt speculaţiilor, după ce s-a spus că e însărcinată! Anunţul momentului în tenis

Dominika Cibulkova, locul 25 mondial, a anunţat că îşi scrie autobiografia şi a dezminţit că va renunţa la tenis sau că ar fi însărcinată.

“Vreau să împărtăşesc o veste mare cu voi, ceva ce fac de mai multă vreme. Pentru cei care se aşteaptă că o să spun că timpul meu ca jucătoare profesionistă s-a terminat – nu încă. Deci, nu sunt însărcinată, nu îmi termin cariera. Cea ce fac, totuşi, este că lucrez la memoriile mele, despre care cred că vor fi o lectură extraordinară. Împreună cu prietena mea, talentata scriitoare slovacă Andrea Coddington, care mă cunoaşte foarte bine.

E amuzant, dar nu va fi o biblie a tenisului. Vor fi de toate, dragostea mea pentru tenis, realizările mele, greşelile mele, urcuşurile şi coborâşurile, pasiunea mea pentru modă, prietenii mei, familia mea, dragostea mea. Viaţa mea. Nu am stabilit o dată pentru lansare. Un lucru e sigur, va fi colorată, pasionantă, adevărată, cu multe poze şi lucruri din interior. Cu dragose, Domi”, a anunţat pe reţelele sociale Cibulkova.

Tenismena de 29 de ani a fost numărul 4 mondial în 2017, a câştigat opt turnee de simplu, printre care Turneul Campioanelor din 2016, şi a mai jucat 13 finale, inclusiv la Australian Open, în 2014.

Lasă un răspuns